Iwu na Omume kacha mma

Enhancing business success through smarter korea database management discussions.
Post Reply
rumiseoexpate11

Iwu na Omume kacha mma

Post by rumiseoexpate11 »

Mgbe ị na-eji ozi ederede maka ịzụ ahịa, enwere iwu ị ga-agbaso. Iwu nke mbụ bụ ịnweta ikike mgbe niile. A na-akpọ nke a “ịbanye” ma achọrọ ya n'ụzọ iwu n'ọtụtụ ebe. Ị ga-enyerịrị ndị mmadụ ụzọ ha ga-esi kwụsị ịnweta ozi gị. A na-akpọ nke a "pụọ-apụ." Ụzọ dị mfe isi mee nke a bụ ịgwa ndị mmadụ ka ha zaghachi "Kwụsị" ka ha kwụsị. Nke a bụ ihe dị mkpa maka ozi gị niile. Ọ na-egosi na ị na-asọpụrụ ọchịchọ ndị ahịa gị.

Na mgbakwunye, ezipụla ọtụtụ ozi. Izipu ọtụtụ ederede nwere ike kpasuo ndị mmadụ iwe. Nke a nwere ike ime ka ha wepu aha na listi gị. Iwu dị mma bụ izipu ozi naanị ugboro ole na ole n'ọnwa. Nke a na-eme ka ndị ahịa na-etinye aka na-enweghị nsogbu. Ọzọkwa, zipu ozi n'oge awa nkịtị. Zere izipu ederede n'ime abalị ma ọ bụ n'isi ụtụtụ. Nke a bụ naanị nkwanye ugwu.

Na-atụ ihe ịga

Kedu otu ị ga-esi mara ma ahịa ozi ederede gị na-arụ ọrụ? Azịza ya bụ ịlele nsonaazụ gị. Otu metric isi ị ga-elele bụ ọnụego ịpị-site. Nke a na-egosi gị mmadụ ole pịrị na njikọ dị na ozi gị. Ọnụego ọpịpị dị elu pụtara na ozi gị nwere mmasị. Ọnụọgụ ọzọ dị mkpa bụ ọnụọgụ ntụgharị. Nke a na-agwa gị mmadụ ole zụtara mgbe ha hụchara ederede gị. Nọmba ndị a na-enyere gị aka ịhụ ozi na-arụ ọrụ kacha mma.

I kwesịkwara idobe ọnụego ọpụpụ gị

Ọnụego ọpụpụ dị elu pụtara na ndị mmadụ enweghị mmasị na ozi gị. Ọ bụrụ na ọnụ ọgụgụ a dị elu, ịnwere ike ịgbanwe atụmatụ gị. Ikekwe ị na-ezipụ ọtụtụ ozi. Ma ọ bụ ikekwe ozi adịghị emetụta ndị ahịa gị. Nyochaa metrik ndị a na-enyere gị aka imeziwanye ahịa gị ka oge na-aga. N'ikpeazụ, ịlele ihe ịga nke ọma bụ akụkụ bụ isi nke mbọ ahịa ọ bụla.

Ọdịnihu nke Ozi ederede azụmahịa

Ojiji ozi ederede azụmahịa ga-eto naanị. Teknụzụ ọhụrụ na-eme ka ọ dịkwuo mma. Dịka ọmụmaatụ, ụfọdụ azụmaahịa na-eji ozi MMS. Ozi ndị a nwere ike ịgụnye foto na vidiyo. Nke a na-eme ka ozi ndị Data ahịa ahịa ahụ na-adọrọ mmasị ma na-adọrọ adọrọ. Ị nwere ike izipu foto nke ngwaahịa ọhụrụ ma ọ bụ vidiyo nke ire ere. Nke a bụ ụzọ dị mma isi pụta ìhè.

Image

Ọzọkwa, ụlọ ọrụ na-eji ederede ụzọ abụọ

Nke a na-ahapụ ndị ahịa ka ha jiri ajụjụ ma ọ bụ nzaghachi degara gị ozi. Nke a bụ ụzọ dị ike isi nye ọrụ ndị ahịa. Ọ na-eme ka azụmahịa gị nwee mmetụta nke ịnweta na enyi. Dịka ọmụmaatụ, ụlọ oriri na ọṅụṅụ nwere ike were ndoputa site na ederede. Ọdịnihu nke ahịa SMS bụ ihe karịrị naanị izipu onyinye. Ọ bụ maka iwulite mmekọrịta siri ike na ndị ahịa. Ya mere, ị kwesịrị ị na-achọ ụzọ ọhụrụ iji jikọọ.

Mmechi

N'ikpeazụ, ịzụ ahịa site na ozi ederede azụmahịa bụ ụzọ dị mma ma dị irè iji jikọọ na ndị ahịa. Ọ na-enye ụzọ nkwurịta okwu na nkeonwe. Site n'ịgbaso iwu ole na ole dị mfe, ị nwere ike ịmepụta ngwá ọrụ ahịa dị ike. Cheta ịnweta ikike mgbe niile wee nye ndị mmadụ ụzọ ha ga-esi pụọ. Debe ozi gị nkenke, doo anya na nke na-atọ ụtọ. Jiri nhazi onwe gị mee ka ndị ahịa gị nwee mmetụta pụrụ iche. Na nke kachasị mkpa, tụọ nsonaazụ gị iji meziwanye mbọ gị. Iji ozi ederede eme ihe nke ọma nwere ike inyere azụmahịa gị aka ito eto ma na-eme nke ọma.
Post Reply